CEM KINAY: ÖZÜR DİLEMEK BÜYÜK BİR ERDEMDİR

siivo

Fotomaç, 17.03.2015

Genç teknik adamın, Başakşehir maçının ardından 4. kez özür dilemesini değerlendiren Kınay, “Özgüveni olan bir insan; özür dilemesini bilir. Hamzaoğlu’na güvenimiz tam” dedi

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun sonuncusu Başakşehir maçı sonrası olmak üzere camia ve taraftarlardan özür dilemesi tartışma yaratırken yönetim, başarılı çalıştırıcıya sahip çıktı. Hamza Hamzaoğlu’nun değerli bir isim olduğunu ve Galatasaray’ın başına bir günlüğüne geçmediğini kaydeden yönetim kurulu üyesi Cem Kınay, “İnşallah kendisi uzun seneler Galatasaray’a hizmet edecek. Galatasaray’a sadece bu sene değil; defalarca şampiyonluk getirecek kapasitesi var. Dürüst bir insan ve düşüncelerini açık bir şekilde kamuoyuyla paylaşan bir kişi” ifadesini kullandı. Hamzaoğlu’nun yaşananların olumsuzlukların ardından suçu üzerine alması ve özür dilemesini bir zayıflıktan kaynaklanmadığını kaydeden Kınay sözlerini şöyle sürdürdü: “Özür dilemesini pozitif olarak algılamak lazım. Özgüveni olan bir insan; özür dilemesini bilir. Özür dilemek büyük bir erdemdir. Spor tarihi özür dilemesini bilmeyen insanlarla dolu…”

Mühim olan lig sonu 
Hamzaoğlu’nun arkasında olduklarını kaydeden Kınay, “4. yıldıza ulaşacağız. Daha 10 hafta ve alınacak 30 puan var. İnişler çıkışlar olabilir. Mühim olan lig sonunda ne olacağı… Hocamıza güvenimiz tam” dedi.

Savaş Çorlu

https://www.fotomac.com.tr/galatasaray/2015/03/17/ozur-dilemek-buyuk-bir-erdemdir